miércoles, 20 de febrero de 2008

Què difícil és rel·lacionar-se!


Avui al matí quan m'he despertat eren quarts de set, m'he posat a pensar que en un no res el tècnic que ve a posar-me un nou calentador arribaria en breu! Ja m'ho havia dit el dia abans: señorita! llegaré por la mañana tempranito, que yo a las 5:30 ya estoy en marcha!....es clar jo amb la idea de solucionar el tema de l'aigua calenta li vaig dir que si hombre que si!

Aquest matí mentre em dutxava amb aigua gelada i probava de no cridar per no despertar al veïnat, he pensat que les rel·lacions en general són ben difícils (devia ser l'impacte de l'aigua freda a la pell....pq ja em direu si era moment per pensar en això)

però sí, és ben veritat la gent té amics, amb qui , evidentment, té diferències, però no les solucionen! Jo he perdut una amiga i encara no sé pq , un dia ara fa 2 anys em va deixar de parlar!....i aquesta setmana he tingut una diferència amb un amic, i no en vol parlar!

He estat pensant molt en això, serà que a mi no em costa comunicar-me, però es que és BÀSIC, les persones som, pensem, i sentim de manera diferent, i l'amistad i les rel·lacions en general suposen un esforç molt gran per entendre què li passa a l'altre! No n'hi ha prou amb estimar-se, de vegades s'ha de provar de parlar, d'explicar tot el que ens passa per tal d'entendre i que ens entenguin!

Hi ha molta gent que no parla, pensa que és millor així, que el vent s'ho enduu tot.....però aquest és un mal endèmic que cada vegada es fa més gran fins que un dia PAM, peta tot, i de sobte et trobes discutint per coses de fa 3 o 4 o 15 anys!!!!

Avui manifesto que la comunicació és bàsica, que sense ella no existeixen les rel·lacions sinceres i duraderes, i que la gent que NO PARLA es perd la meravella de descobrir que parlant acabes entenent als altres i a tu mateix molt millor! I si ens entenem, som més feliços tots plegats....per tant, val la pena no???

1 comentario:

La Violeta dijo...

Hola guapa, com que veig que fa dies que no actualitzes i que no et diuen res, t'escric, aviam si t'animo a escriure. Que això està molt mort! Petons.