jueves, 13 de marzo de 2008

DANCE WITH LIFE


Fa dies que no escric, i és veritat que està molt mort, però han set uns dies de molta pressa (mil coses per fer, que si acompanyar a algu a l'aeroport, que si fer bolos, que si feina que si projecte....) però també han set dies de buidar el pap ....em sembla que són moments de molts canvis i molts importants!.....pero ho visc tranquila....avui he pensat que la opció és SER OPTIMISTA, sobretot cuidar-te a tu mateixa, perquè si no ho fas tu.....i després ser conscient que a la vida 'tal dia farà un any' ....aquesta frase m'encanta demostra que les coses tan com vénen se'n van, per tant convé probar de fer com els budistes....'ballar amb la vida'.....fa temps una amiga tenia a les rajoles de la cuina frases que li recordaven que al cap i a la fi, com que tot està en moviment tot és possible!


I sí, TOT ÉS POSSIBLE, només has de desitjar-ho fort i despreocupar-te'n, SABER QUÈ VOLS, i aprendre a triar, només així modifiquem el destí.....i finalment valorar cada moment.


Avui al matí m'he llevat de mal humor però he pensat: PQ??? quina raó tenia? i he començat a pensar en totes les coses meravelloses que m'envoltaven i encara que sembli una happy-happy, he vist que em començava a canviar la cara......


Bé donc, 4 reflexions que m'han servit per no 'matar' al blog, i per de passada recordar el : 'dance with life'

1 comentario:

La Violeta dijo...

Què t'ha passat? Quin misteri, dius però no dius...