miércoles, 2 de enero de 2008

BON ANY 2008DESITJOS I PROPÒSITS

El 2007 va ser un any de molta feina, i de molta energia....si l'hagués de resumir amb dues paraules diria que ha set un any on hi ha hagut el millor i el pitjor de mi mateixa. Però també ha set un any de descobriments personals, d'un viatge meravellós a Cuba, de pelis basura, de festes organitzades en un ex-puticlub, de riures i amics, de molt d'esport, de poca lectura però molta observació, de calçots i calçotades, de familia, molta familia, naixements i batejos, i de moltes bodes.......i amics, i viatges petits i bones converses.

Desitjos pel 2008
tolerancia, comprensió, menys materialismes, més autocrítica, salud i esperança i molta empatia

Propòsits pel 2008
més calma, menys reacció i més dulzura, continuar el camí, fent camí....llegir i escriure, fer un curt de cine mut, un viatge, aprofitar la familia, cuidar als amics, menys malhumor i més paciència, i sobretot més respirar i saber dir NO!

I en resum, crec que aquest 2008 anirà carregat de novetats, de processos interns, de moltíssimes creacions i d'una sopresa especial! Apa doncs, SOM-HI!!

1 comentario:

viocentesis dijo...

Martona! Ostres tu, avui m'estic posant al dia dels blocs. Molt bé, aquest teu! He estat llegint enrera perquè només hi havia entrat al principi i m'ha agradat molt. M'he sentit identificada en unes quantes coses...
Gràcies pel sopar d'ahir.